Toppac udvikler og producerer kvalitets plastikemballage til fødevareindustrien, med speciale i In-mould labelling. Plast emballage giver dig en mulighed for at differentiere dit produkt inden for form, farve og design.

 

Vores emballage er af sprøjtestøbt polypropylen. Alt efter behov tilpasses materialeblanding så den endelige emballage lever op til dine påfyldnings-, anvendelses-, og opbevaringskrav. Vores emballage er derfor egnet til hot-filling, freeze-blasting samt pasteurisering. Det endelige produkt er frysevenligt og kan anvendes i mikroovn og opvaskemaskine.

 

Som en af Europas hurtigst voksende plastemballageproducenter har vi flere års indgående kendskab til de høje kvalitetskrav som fødevareindustrien har. Vores sortiment af innovative emballager er udviklet i samarbejde med førende fødevareproducenter og opfylder samtlige lovkrav til hygiejne og sikkerhed.

 

Vores emballage er BRC Global Standard certificeret, og opfylder alle sikkerheds- og kvalitetskrav for fødevareemballage. Se alle forskellige størrelser og former i vores produktoversigt her

 

 

 

BEAK_9300633369583_0

 

Farve

 

Farver

Toppac tilbyder over 18 farver, udover transparent og hvid.

Materiale

 

Materiale

Toppac bruger KUN fødevare godkendt materialer og alle produkter kan derfor komme i kontakt med fødevarer.

Label

 

In mould label

Toppac tilbyder dekoration i form af in-mould labelling. Vores labels er fremstillet af polypropylen (PP) og støbt direkte i bæger og låg.Tinvej 2 | DK-8940 Randers SV | VAT: 26 25 82 51 | Phone. +45 87 11 94 11 | Email: toppac@toppac.dk